Egészségvédelem

1148 Bp., Fogarasi út 18. - Google térkép
Tel +36 1 220 8872 E-mail - amforagyogyszertar@gmail.com
NYITVA TARTÁS

.
.
Patikánk
Patikánk

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Bohoc Xmas2A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai már több mint 25 éve életörömet, vidámságot és reményt visznek a kórházakba. Elsősorban a beteg gyermekek gyógyításának támogatása a csapat célja, de évek óta dolgoznak idős otthonokban, foglalkoznak autista gyerekekkel, látogatnak nevelőintézeteket és jártak Kárpátaljáról menekült családokat elszállásoló intézményekben is.
Közeledik a Karácsony. Szomorú, de biztosan lesznek kórházban fekvő beteg gyermekek az ünnepek alatt is. Vajon dolgoznak ilyenkor a Bohócdoktorok? Ezt a kérdést is feltettük az interjú során Matyasovszky-Zsolnay Bencének, az Alapítvány igazgatójának, aki aki 2021-ben a színház-igazgatás területét cserélte fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetésével. Gelencsér Tünde az Alapítvány művészeti vezetője, színész, diplomáit a PTE-BTK magyar szakán és a PTE-FEEFI művelődési menedzser szakán szerezte, maga is bohócdoktor.

Önnek lehetősége van arra, hogy nem vényköteles, vagy az orvos által felírt gyógyszereit itt megrendelje.

{gyogyszerrendeles}

ZsigaZsiga 10 éves korában váratlanul agyvérzést kapott, és kómába került. A reményt a felépülésre az első mosoly hozta meg, amikor rákacsintott az őt meglátogató Piros Orr Bohócdoktorokra. Öt évvel később már régi jóbarátként látta vendégül családjával Dr. Bakit és Dr. Frenkit. Történet a családi szeretet és a nevetés gyógyító erejéről.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: medicalonline

A Zsiga családjával készült videó itt letölthető!

Hétfőtől péntekig   8:00-tól 20:00 óráig
Szombaton   8:00-tól 16:00 óráig
Vasárnap   Zárva

Útvonal

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Közérdekű infó

Venykivaltas m