Egészségvédelem

1148 Bp., Fogarasi út 18. - Google térkép
Tel +36 1 220 8872 E-mail - amforagyogyszertar@gmail.com
NYITVA TARTÁS

.
.
Patikánk
Patikánk

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Poszt covid 1Ön is átesett a COVID-19-fertőzésen? Mégis úgy érzi, mintha egészsége nem lenne a régi? Esetleg negatív már a tesztje, de a szagokat, ízeket mégsem érzi, vagy komolyabb panaszai is vannak? Mit tehet a javulás érdekében, hogy visszanyerje az erejét, és milyen panaszok esetén kell ismét orvoshoz fordulnia?
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Labor szures 2Gyakran ismételt kérdésekre kaphatunk választ a Koronavírus Kisokostól
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: koronavirus-kisokos

Labor szures 3A szűrővizsgálatok az esetleges rejtett betegségek fenállása valószínűségének felmérését szolgálják. Járványok által fenyegetett helyzetben megnő a szűrővizsgálatok elvégzésének fontossága, jelentősége. Az alábbi összeállítással szeretnénk segíteni az eligazodást a szűrővizsgálatok tekintetében. Foglalkozunk a COVID kapcsán aktuális szűrésekkel is.

Labor szures 3A XXI. században (szemben a XIX. és XX. századdal) már nem a különböző fertőzések jelentik a legnagyobb egészségügyi problémát, hanem az egyre több embert érintő krónikus megbetegedések. A szűrővizsgálatok célja a betegségek és egyes betegségmegelőző állapotok korai felismerése, lehetőleg a tünetmentes szakban, amikor a biológiai elváltozás már kialakult, de klinikai tünetek még nem jelentkeznek, a beteg panaszmentes.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Útvonal

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Közérdekű infó

Venykivaltas m