Egészségvédelem

1148 Bp., Fogarasi út 18. - Google térkép
Tel +36 1 220 8872 E-mail - amforagyogyszertar@gmail.com
NYITVA TARTÁS

.
.
Patikánk
Patikánk

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

ToryVeraA karácsonyi szünet után ismét indul az iskola, óvoda, ez izgalmakkal teli időszak. A gyerekeket ismét várja a közösség ezért is fontos, hogy egészségesen és energiával telve töltsék el az év első hónapjait. A témáról Dr. Tory Vera csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, neonatológussal beszélgettünk.

­- Köszönjük Doktornő, hogy gyermekgyógyászati témában hosszú ideje ismét rendelkezésünkre áll és segít eligazodni a témakörben. Mit gondol, mennyiben tér el a bölcsődei – óvodás korú gyerekek vitaminszükséglete az iskolaérett 6-7 éves gyerkőcökhöz képest?

dr kormendy miklos n 468Itt a nyár, felnőttek, gyerekek a jó időt és a szabadságot kihasználva a nap legnagyobb részét a szabadban töltik. A nyári melegnek lehetnek kellemetlen mellékhatásaik is, ezek közé sorolhatjuk a különféle bogarak – hol veszélytelen, de akár életveszélyessé is válható – csípéseit.
Ezekről kérdeztük dr. Körmendy Miklóst, a Szent Imre kórház bőrgyógyászatának vezető főorvosát.

Dr Nagy Zsuzsa bőrgyógyász szakorvosNyáron a meleg időjárás okozta gyakori izzadás, illetve a strandokon közösségi terekben (mint a medence) hatványozottan nagyobb esélye van bizonyos bőrbetegségek kialakulásának. Ilyen bántalom lehet adott esetben a szemölcs, melyet előfordulhat, hogy akár évekig kell viselnünk, ha nem fordulunk időben szakorvoshoz. A témáról Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyász szakorvost kérdeztük.

Intim4A nyári melegben, ha megadatik, akkor vízparton vagy vízben igyekszik mindenki egy kicsit hűteni magát annak érdekében, hogy elviselhetővé tegye és átvészelje a testet körbe ölelő forróságot. Ezen időszakokban a hölgyeknél a kellő odafigyelés hiányában bizony kialakulhatnak intim fertőzések, melyek megkeseríthetik a pihenéssel tölthető órákat és napokat. Annak érdekében, hogy utat mutassunk az elővigyázatos és tudatos hozzáálláshoz a gondok forrásáról és annak megelőzéséről Dr. Mensch Henrikkel, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ egykori főorvos szülész-nőgyógyász, sebész szakorvosával beszélgettünk.

Útvonal

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Közérdekű infó

Venykivaltas m